Edderdunsprodukter

I tillegg til edderdunsdyner har vi en rekke andre produkter som også er laget av edderdun. De er utviklet i samarbeid med designere, og har høyeste kvalitet. Disse produktene har de selvsagt også de unike varmeegenskapene man opplever av edderdun.

Alle disse produktene kan bestilles i vår nettbutikk. 


Edderdunsvotter

votter500x333Med edderdunsvotter er du garantert varm på hendene, selv på de kaldeste dagene.

Vi selger dame- og herrevotter i edderdun. Vottene er klassiske og tidløse i en nøytral mørk gråfarge som passer til de fleste ytterklær.

Edderdunsvottene fra Utværet Lånan er designet av Synnøve Mo. Vottene produseres hos Protex i Trøndelag, så dette produktet er 100 % norsk. Ytterstoffet på votten er vann- og vindtett, og det er mulig å tørke av stoffet med en fuktig klut om den skulle bli skitten.


Babyvotter og babysokker i edderdun

Alle foreldre er opptatt av at de søte små må være varm på hendene og føttene. Vi har produsert babyvotter som leveres både med og uten tommel, samt lekre babysokker.

Dette er den perfekte gave. Til nyfødte, barnebarn, dåpsgave eller bare rett og slett en feriegave til noen små du er glad i.


Tøfler i edderdun

Når innervottene var produsert var veien til tøfler kort. Dette er også et produkt vi har tatt inn i sortimentet etter etterspørsel fra kunder. Noen vil ha noe varmt på føttene når de sover, slapper av i sofaen eller er på telttur. Da er disse perfekt å bruke. Det er ikke tøfler til å gå i. De har ikke såle. Men til gjengjeld er de veldig varme.