Edderdunsdyne

Edderdunsdyne fra Lånan:

edderdunsdyne3_300x225

Alle edderdunsdyner fra Utværet Lånan er 100% håndlaget. Edderdun er det mest eksklusive dunet som finnes i verden. Det er tilnærmet vektløst og har en unik evne til å avgi varme. Fyller du sengen din med en edderdunsdyne er du passelig varm, uansett om det er sommer eller vinter. En edderdunsdyne er en investering for generasjoner. Vi har selv dyner som vi har arvet fra våre foreldre.

Vi tilpasser våre dyner etter dine ønsker og behov. Til voksne leverer vi enten enkeltdyne eller dobbeltdyne på 2 meter eller 2,20. Avhengig av hvor varm du vil ha dynen din kan vi lage en helårsdyne, sommerdyne eller vinterdyne. Du bestemmer. Vi har lært oss at alle har ulike meninger om hva som er drømmedyna. Vi har delt våre dyner inn i 5 kategorier, alle med varierende dunmengde.

Dynetyper:

Sommerdyne

Er du av den typen som sjelden fryser? Da er sommerdynen riktig for deg. Den har akkurat passe mengde dun for en norsk sommernatt.


Helårsdyne

Mange vil ha en dyne som holder deg varm hele året. Edderdunets unike egenskaper gjør at vår mest solgte dyne vil holde deg varm uansett årstid.


Vinterdyne

Dersom du fryser lett, eller liker å drømme i et kaldt soverom er vinterdynen det du trenger. Dynen har ekstra mye dun, og holder deg akkurat passe varm gjennom natten. Vinterdyna passer også godt dersom du bor i de kaldere delene av landet.


Babydyne

Når ærfuglen ruger på eggene sine, pakker den reiret fullt av sine egne dun for å sørge for at neste generasjon holder varmen. Med vår babydyne kan du gjøre som ærfuglen, gi det kjæreste du har en varm start på livet.


Barnedyne

Akkurat som små e-unger vokser ut av reiret, vokser babyen din ut av babydyna, mens voksendyna fortsatt er alt for stor. Da er en barnedyne med edderdun løsningen.


Våre edderdunsdyner leveres i følgende størrelser:

Babydyne: 80 x 100 cm
Barnedyne: 100 x 140 cm
Voksen ordinær: 140 x 200 cm
Voksen lang: 140 x 220 cm
Dobbeldyne: 200 x 220 cm

Har du egne ønsker for størrelse skreddersyr vi gjerne en dyne til deg.


Dunlerret

Lånandyna leveres med et kremfarget dunlerret laget av ekte Gizabomull, som også omtales som “dronningen av egyptisk bomull”. Giza 45 er det aller beste av egyptisk bomull. Det er tynnest og har lengst fibre, noe som gjør produktet fantastisk glatt og skinnende.


Vedlikehold

Lånandyna må renses. Skal du lagre den bør den lagres i bomullsposen den leveres i.


Leveringstid/ leveranse

Lånandyna skreddersys på bestilling, så vi har ingen dyner på lager. Hvor mye dun vi får fra ærfuglene varierer fra år til år. Har vi dun tilgjengelig tar det ca. 3 uker fra bestilling til dynen er levert. Har vi ikke dun må du smøre deg med tålmodighet og vente til neste høst.  Alle våre dyner leveres med et ekthetsbevis, en bok om Lånans historie og en liten edderdunsprøve. Dynene sendes pr. post etter nærmere avtale med deg.

100% håndlaget edderdunsdyne fra Utværet Lånan.
100% håndlaget edderdunsdyne fra Utværet Lånan. Vi skreddersyr dyna etter dine ønsker.