Kajakk til Lånan

Helgelandskysten er et eldorado for kajakkpadlere. Legg turen innom Lånan neste gang.

Dronebilde av øya Lånan

Helgelandskysten er et eldorado for kajakkpadlere. Bare Vega består av flere tusen øyer. Om du er etablert kajakkpadler eller nybegynner har Helgelandskysten noe å tilby. De siste årene har vi tatt imot en rekke kajakkpadlere på Lånan. De fleste har vært med i en organisert gruppe, hvor en rast på Lånan har vært en del av programmet. Organiserer du padleturen din selv kan vi tilby guiding og eventuelt overnatting i telt.

I perioden 1. mai til 1. juli er Lånan vernet. Da ligger ærfuglene på reir, og all ferdsel må skje sammen med en fuglevokter. I denne perioden kan man ikke overnatte i telt  på Lånan.

I perioden 1. juli til 1. august kan du overnatte i telt på Lånan. Det koster kr 300,- pr person, og dere får tilgang på vann og utedo. Vi kan tilby en guidet tur på Lånan i denne perioden til kr 600,- pr. person. Er det gruppe over 10 personer er prisen kr 500,- pr. person.

Ta kontakt med Hildegunn på tlf. 452 72 654 før du drar til Lånan med kajakk og telt.

En kajakktur til Lånan er et minne for livet.

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.