Firmatur

Ea utenfor ebane

Ønsker du å tilby dine medarbeidere, kunder, samarbeidspartnere, styremedlemmer eller andre en helt spesiell opplevelse? Da er en tur til Lånan en god ide. Vi har lang erfaring i å ta imot grupper av ulike størrelser til korte eller lengre besøk hos oss.

Opplevelser i juni:

I fredningsperioden fra 1. juni til 1. juli kan vi tilby ærfuglsafari. I denne perioden hekker ærfuglene, og vi har mellom 500 og 1000 ærfugler boende hos oss. All ferdsel på øya må skje sammen med en fuglevokter. Vi vet hvor fuglene bor, og vi garanterer unik nærkontakt med dem. Vi guider deg rundt på øya og du får høre om vår historie og vårt arbeid som fuglevoktere. Du får også besøke utstillingen på Låven og inviteres hjem til en fuglevokter.

Les mer om ærfuglsafari her

Opplevelser i juli:

Rundt 1. juli har de fleste ærfuglene forlatt Lånan og vi kan bevege oss friere rundt på øya. Nå er det høysesong for besøk på Lånan.
Vi guider deg rundt på øya, og du får høre om vår historie og vårt arbeid som fuglevoktere. Du får også besøke vår fotoutstilling på Låven.

Vi kan også servere mat og drikke hvis ønskelig.

Pris avhenger av gruppens størrelse og hva dere ønsker, det blir vi enig om på forhånd. Ta kontakt med Hildegunn for nærmere informasjon.