Lånan med 17 sider i Terra Mater Magazine

07/02/2016

Sommeren 2015 hadde vi besøk av journalist Stefan Nink og den svært dyktige naturfotografen, Cyril Ruoso. Resultatet har blitt en fantastisk artikkel i Terra Mater Magazine.

Terra Mater betyr «Vår jord», og magasinet er et natur og vitenskapsmagasin med innhold fra hele verden. Stefan var i 2013 med på en rundreise med Hurtigruten, og ble da med på utflukten som går innom Vega, hvor han fikk høre om det unike samspillet mellom ærfugler og fuglevoktere. Han ble så fascinert at han solgte inn en artikkelide til sitt favorittmagasin, Terra Mater. De likte det de hørte, og ga han oppdraget med å skrive en artikkel.

9. juni 2015 kom Stefan og Cyril til Lånan. Vi ble intervjuet og ærfuglene på Lånan ble i løpet av en ukes tid behørlig fotografert. Nå er artikkelen kommet på trykk, og vi er helt overveldet over omfanget.

Er du så heldig at du leser tysk vil vi på det aller sterkeste anbefale deg å lese denne artikkelen. Aldri har et pressebesøk resultert i så mange sider på trykk, og bildene er jo rett og slett nydelige.

Les artikkelen i Terra Mater her