Edderdunsdyner til Thon Hotel i Brønnøysund

06/11/2013

Fredag fikk Thon Hotell overrekt edderdunsdyner fra Utværet Lånan.
– Dette er starten på et godt samarbeid. – Vi vil at våre kunder skal få en smak av verdensarven, sier Solveig Svendsen, direktør på Thon hotell. Hun forteller de vil heve kvaliteten og være mer lokale ved å bruke lokale produkter i hotellet.
– På Lånan er ærfuglene og steinhusene ærfuglenes hotell, så kommer dunen hit til Thon Hotell. Det er et fint samspill allerede der – fra et hotell til et annet. Dynene vil være på hotellets suiter fra 1. desember 2013.
– Dette er allerede i utgangspunktet oppgraderte rom, så det ligger en prisforskjell der. Men det skal vises tydelig hvorfor det er slik og hva som følger med prisen, forteller Svendsen.
Thon skal ikke bare ha dyner fra Lånan, de skal dekorere rommet med Utværet Lånan som tema.
– Vi får fire dyner nå først, så det blir to rom i første omgang. Vi vil også ha barneboken «Eli og Emriks eventyrlige sommer på Lånan» på rommet, det vil ligge små poser med edderdun på sengen og veggene vil ha bilder og minner fra Lånan, forteller Svendsen. – Det skal ikke være tvil om at teamet er edderdun. Thon vil gi noe ekstra og mer eksotisk til sine kunder.
– Det er en lojalitetshilsning til de gjestene som besøker oss flittig. Vi vil det skal være mer enn bare et hotellrom, det skal være en opplevelse.


Les mer i Brønnøysunds Avis